Bunny Wailer på KB, Malmö

Var på KB i Malmö igår och lyssnade på reggaelegenden Bunny Wailer och hans tiomannaband, The Solomonic Orchestra. Bunny Wailer, också känd som Bunny Livingstone, är född 1947 och enda ännu levande originalmedlemmen av Bob Marleys band The Wailers. Och levande, mycket levande var 68-åringen igår. Han och alla andra var på mycket gott humör och vi fick en mer än en och en halv timme lång suverän show utan paus och utan tecken på trötthet. Detta trots att det här var sista spelningen i en tvåmånadersturné. Iree!

Bunny Wailer

Bunny Wailer & The Solomonic Orchestra. Foto: Kwesi Olsson.

Bunny Wailer

Foto: Kwesi Olsson.

Bunny Wailer

Bunny gjorde en del fina imitationer av Robert Gustafssons Peps-imitationer. Foto: Kwesi Olsson.

Bunny Wailer

Foto: Kwesi Olsson.

Bunny Wailer

Bra publik och bra publikkontakt. Foto: Kwesi Olsson.